Oturum Aç

​

(​Eklenme Tarihi :17.04.2014)​​ ​Öğretmenlik Uygulaması 2 Dersi Günlük Eğitim Akışı Hakkında Bilgilendirme ve Örnek İçin tıklayınız.
(​Eklenme Tarihi :07.04.2014)​​ ​Bahar dönemi uygulama derslerinde görevlendirilen rehber öğretmenlere ilişkin liste için tıklayınız.​

(​Eklenme Tarihi :04.04.2014)​​

​2013 - 2014 Bahar dönemi THU ders programına erişmek için tıklayınız.
THU dersi Etkinlik İnceleme ve Araştırma Raporu'nun hazırlanması için tıklayınız.
THU dersi Etkinlik Planının Hazırlanması için tıklayınız.​ ​
THU dersi Uygulama ve Değerlendirme Raporu'nun Hazırlanması için tıklayınız.​ ​​​
(​Eklenme Tarihi :04.04.2014)​​ ​Lisans Tamamlama Öğrencilerimize ilişkin duyuruya erişmek için tıklayınız.
(Sedece MEB Protokolüyle Kayıt Yaptıran Öğrenciler için)
(​Eklenme Tarihi :04.04.2014)​

​Öğretmenlik uygulaması 2 dersi güncel duyuruları İçin tıklayınız.​

Öğretmenlik uygulaması 2 Dersi takvimine erişmek için tıklayınız.

​​​​​(Eklenme Tarihi :05.12.2013) e-portfolyo portalına erişim için kullanıcı adı ve şifreler öğrencilerin kendileri tarafından e-portfolyo portalı üzerinden oluşturulacaktır. Şifre oluşturmak için tıklayınız.
​​​​​(Eklenme Tarihi :05.12.2013) e-portfolyo sistemine giriş için tıklayınız.
​​(Eklenme Tarihi :01.10.2013)

​e-Porfolyo Uygulama Sürecine İlişkin Akış Şeması İçin tıklayınız.

​​​(Eklenme Tarihi :01.10.2013)

Adres değişikliği dilekçe örneği İçin  tıklayınız.

​​​​​​​​​

Tek Ders e-Seminerleri Başladı 30.06.2014

2013-14 öğretim yılı tek ders sınavına hazırlık için yapılandırdığımız e-seminerler 30 Haziran 2014 itibariyle başlamıştır.

Katılmak için buraya tıklayınız.

Sınav Soruları 20.03.2013

Geçmiş dönemlere ait tüm sınavların sorularına http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Açıköğretim Sınav Takvimi

• Güz Dönemi Ara Sınavı: 14 - 15 Aralık 2013
  • Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 25 - 26 Ocak 2014
  • Bahar Dönemi Ara Sınavı: 19 - 20 Nisan 2014
  • Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 07 - 08 Haziran 2014

Batı Avrupa Programları Sınav Takvimi

2013-14 öğretim yılı kapsamında belirlenen Batı Avrupa Programları sınav takvimine erişmek için burayı tıklayınız.

e-Öğrenme Takvimi

• Güz Dönemi e-Seminerlerin Başlangıç Tarihi: 11 Kasım 2013
  • Bahar Dönemi e-Seminerlerin Başlangıç Tarihi: 17 Mart 2014

Geçmiş Sınav Soruları

Geçmiş yıllardan günümüze yapılmış tüm açıköğretim sınavlarının sorularını ve cevap anahtarlarını görüntülemek için yanda verilen bağlantıya tıklayınız.

Soru kitapçıklarına ulaşmak için:

• TC kimlik numaranızı kullanarak yıllık e-öğrenme portalında oturum açınız.
  • Fakülte menüsünden Sınav Soruları seçeneğini seçiniz.
  • Bölüm menüsünden görüntülemek istediğiniz sınavın tarihini seçiniz.
  • Ders menüsünden görüntülemek istediğiniz sınavın türünü seçiniz.

Çalışma Alanınız

Açıköğretim e-Öğrenme Portalında sunulan e-dersler öğrenenlerin farklı öğrenme ihtiyaçlarına yanıt verebilecek ortamlar ile donatılmıştır. Bu dönem sorumlu olduğunuz dersler kapsamında sunulan etkileşimli e-kitaplara, e-öğrenme malzemelerine, deneme sınavlarına ve tartışma gruplarınına erişmek Açıköğretim e-Öğrenme Portalı Çalışma Alanınızda oturum açmanız gerekmektedir.

Çalışma alanınızda oturum açmak için sayfanın sağ üst köşesinde yer alan Giriş düğmesine tıklayınız.